ДРУГИ
ИНТЕРНЕТ УСЛУГИ

Гледай онлайн
 

FOXPLAY.BG

NATGEOPLAY.BG

LIVE.BLIZOO.BG

KIDAMOM.BG

VOYO.BG

МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ

Високоскоростен мобилен интернет за твоя смартфон, таблет или лаптоп
 

ПЛАНОВЕ МТЕЛ СЪРФ

УСТРОЙСТВА

Предлагани устройства
 

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

ТАБЛЕТИ И МОДЕМИ

diema extra диема екстра

Diema Екстра пакет

Най-гледаните футболни първенства

Несъмнено в този пакет Цар Футбол е на особена почит - мачове, обзори, богата студийна програма, коментари и анализи... Всичко от българската „А” професионална футболна група, вълнуващите двубои от Английската Висша Лига, непредвидимите турнири за Купата на Футболната Асоциация и Купата на Лигата на Англия, горещите сблъсъци от Лига 1 и Купата на Лигата на Франция, европейските квалификации за Световното първенство през 2018. За абонатите на Diema Extra предстои важно и интензивно футболно лято – ред е на ХХV европейско първенство по футбол УЕФА ЕВРО 2016 във Франция. Всеки един мач, студийна програма и обзор ще бъде предложен на зрителите в HD качество.

 

 

цена
на пакета
5, 99лв./месец

Можете да заявите през профила си в my.blizoo.bg бързо и лесно!


Какво ще гледате?

Diema Extra е добър приятел и на онези, които обожават и други спортове. Любителите на най-престижната автомобилна надпревара - Формула 1 - могат да се насладят на всеки един миг от състезателните уикенди – от тренировките, през квалификацията, до края на състезанието и дискусията в студиото. Грандиозното първенство по баскетбол – Националната Баскетболна Асоциация - осигурява ежеседмични срещи с най-съвършената форма на тази игра на Земята. Но на Стария континент също играят отличен баскетбол. Ето защо Diema Extra предлага и мачове от испанската Лига Ендеса, където един млад българин - Александър Везенков – се е устремил към висините с фланелката на Барселона. Името на Кубрат Пулев отдавна е символ на успехите на ринга, а Diema Extra е домът на професионалните боксови галавечери с негово участие. Освен тях, приятелите на бокса могат да проследят изобилие от вълнуващи събития от залите в Германия, Великобритания и Дания.

 


 

blizoo цифрова телевизия - телевизионни програми с безкомпромисно цифрово качество

Diema Sport HD
най-гледаните футболни първенства.

Diema Sport HD, част от пакета Diema Extra, предлага предоминантно всичко най-интересно от „А” професионална футболна група със своеобразен връх директното излъчване на вълнуващите й съботни мачове. Там блестят още оспорваните неделни дербита от Английската Висша Лига и турнирите на Острова, както и някои от най-качествените мачове от френската Лига 1. Освен съботните боксови вълнения от Германия и Великобритания, пред настроения на Diema Sport HD телевизор зрителите могат да завършат уикенда си в перфектно настроение, придобито от поредното зрелище в Националната Баскетболна Асоциация.

 


 

Diema Sport 2 ще стартира на 8 август

Нов спортен канал в HD качество
пълен фокус около Английската Висша Лига

Diema Sport 2 HD, друга неделима част от пакета Diema Extra, предлага пълен фокус около Английската Висша Лига, като използва съботните дни за неустоими футболни маратони с три последователни мача, излъчени на живо. Неделните двубои от „А” професионална футболна група предлагат допълнителна доза емоция, френският футбол също е налице. Но към това се включва и кулминацията от завършеците на надпреварите във Формула 1. Неделите са гарантирано популярни и с директното излъчване на мачовете от испанската баскетболна лига. Това е Diema Sport 2 HD - канал, който всеки трябва да притежава.

Diema Sport 2 ще стартира на 8 август

 


 

Trace Sport Stars - интересни лайфстайл новини за спортисти

Trace Sport Stars
интересни лайфстайл новини за спортисти

Светският живот на спортистите и най-горещите и интересни лайфстайл новини от света на спорта са запазена марка в ефира на първия по рода си HD канал в България, посветен на живота на спортните знаменитости – Trace Sport Stars, част от пакета Diema Extra. Последни новини, класации, любовни афери, хобита и всичко, което любознателните фенове искат да знаят за своите герои.

 


 

Ново спортно студио за видео анализи, графики и визуализация

Ново спортно студио
за видео анализи, графики и визуализация

За да допълни футболното изживяване, е изградено изцяло ново спортно студио, което е създадено по западен образец. То е оборудвано с най-съвременната техника и апаратура за видео анализи, графики и визуализация на зрелищните спортни прояви. Модерната концепция, намери отражение и в цялостната визия на студиото – то е по-голямо и по-просторно и е разделено на два отделни сета, от които се водят коментарните студия.

Ново спортно студио за видео анализи, графики и визуализация

Ползването на пакетите изисква активна цифрова телевизия и HD оборудване. blizoo си запазва правото на промени в програмната схема. В случай, че не разполагате с HD оборудване каналите се достъпват в SD резолюция.

best live chat